• English
    • українська
    • русский
  • English 
    • English
    • українська
    • русский
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • ННІ Бізнесу та соціальних комунікацій
  • Кафедра менеджменту та маркетингу
  • Статьи
  • View Item
  •   DSpace Home
  • ННІ Бізнесу та соціальних комунікацій
  • Кафедра менеджменту та маркетингу
  • Статьи
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

МАРКЕТИНГОВЕ УПРАВЛІННЯ ЛОЯЛЬНІСТЮ СПОЖИВАЧІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ

Thumbnail
View/Open
Pinchuk_Shepel.pdf (458.2Kb)
Date
2018
Author
Пінчук, Т.А.
Пинчук, Т.А.
Pinchuk, T.A.
Шепель, Р.В.
Шепель, Р.В.
Shepel, R.V.
Metadata
Show full item record
Abstract
В сучасних умовах розвитку економіки, коли загострення конкуренції і прискорення динаміки на ринку є невідворотнім процесом, підприємства намагаються охопити якнайбільшу частку споживачів. Адже, як відомо, саме завдяки споживачам підприємство буде функціонувати та отримувати прибуток. В теперішній час відбувається постійна зміна економіки та ставлення до неї. Прикладом цього є «міграція цінності». Тобто, якщо раніше був вплив продукту, то зараз відбувається перехід до впливу клієнта («клієнт визначає, що саме потрібно»). На сьогоднішній день є дуже важливим питання, яке стосується лояльності споживачів, а саме її управлінням. І в цих умовах істотно змінюються завдання багатьох підприємств. Якщо кілька років тому ключовим завданням маркетингової стратегії було завоювання нової клієнтури, то останнім часом в центрі уваги знаходиться проблема утримання клієнтів, збереження з ними довгострокових взаємовигідних зв’язків. В цьому випадку також важливу роль грає та сама «міграція цінності»: вплив технологій змінюється впливом бізнес моделі, а у випадку з лояльністю – програмою лояльності. Загальні питання щодо цих програм розглянуто у роботі С. Бутчера [1]. Обгрунтуванням таких змін є усвідомлення того, що формування лояльності споживача забезпечує компанії значні додаткові доходи завдяки регулярним купівлям, заснованим на високій емоційної прихильності улюбленому бренду. Метою роботи є розгляд і систематизація теоретичних засад визначення самого поняття «лояльність», розгляд принципів та методологічних підходів до оцінки лояльності споживачів, визначення особливостей запровадження програми лояльності до продукції та підприємства зокрема.
URI
http://biblio.onat.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/2377
Collections
  • Статьи

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV